“Bu sene hedef 2.lik”

Ağaoğlu, “Sakatlıklar biraz can sıktı. Hakem hataları veya yanlışları diyelim, bizi çok kritik bir noktaya getirdi. Averajla ikinci sırada girdiğimiz ikinci yarıda 6'ncı sıraya kadar düştük. Şu anda 4'üncü durumdayız. Büyük bir ihtimalle, bir aksilik olmazsa ve şanssız sakatlıkları yaşamazsak ligi 2'nci ile 4'üncü sıra arasında bir yerde bitireceğiz. Ancak bizim hedeflediğimiz ve düşündüğümüz Trabzonspor bu değil. Gelecekte camianın beğenisine sunacağımız veya bütün camianın kabullenerek 'işte benim Trabzonspor'um' diyeceği bir Trabzonspor değil ancak, bu onun başlangıcı” ifadelerini kullandı. 

“Farklı Bir Trabzonspor Olacak”

Ağaoğlu, “Biz üzerine koyarak gideceğimizin mesajını vermiştik, biraz daha farklı bir Trabzonspor ama her zaman için zirve yarışının içerisinde yer alan bir Trabzonspor olacak. Sistemin tamamen oturabilmesi için ve o başarının sürdürülebilir olabilmesi için gerçekten biraz daha zamana ihtiyaç var. Zamana ihtiyaç var derken önümüzdeki senenin boşa gideceğini, zirve yarışını dışında kalacağımızı söylemiyorum, altını çizerek ifade edeyim. Bugünkü Trabzonspor'dan çok daha farklı mücadele eden bir Trabzonspor ve şampiyonluk yarışında şansı daha fazla olan bir Trabzonspor seyredeceğiz. Şunu söyleyebilirim Trabzonspor önümüzdeki sene şampiyonluk mücadelesi veren bir takım olacak” ifadelerini kullandı.

Yeni Sezon İçin Transfer Yasağı Yok
 
Takımın içinde bulunduğu durumdan dolayı transfer yapan değil, oyuncu üreten bir sistemi desteklediklerine vurgu yapan Ağaoğlu, “Biz bugün bulunduğumuz konuma transfer yaparak değil, oyuncu göndererek geldik, bunun da çok iyi analiz edilmesi lazım. Transfer yasağı devre arasını kapsıyordu. FIFA'da sırada bekleyen 18 dosya vardı, 3'ünü temizledik, 14-15 dosyamız daha var. Şu an itibariyle yaz döneminde almış olduğumuz transfer yasağı yok. Dolayısıyla şu anda gündemde öyle bir şey yok” dedi. Bu arada Trabzonspor yönetimi, UEFA Lisansı alınabilmesi adına 31 Mart’a kadar 80 Milyon TL’lik ödemenin 60 MilyonTL’sini hazırladı. Mevcut oyuncuların tamamının yönetime borçsuzluk belgesini imzaladığı öğrenildi.
 
Editör: TE Bilisim