Ortahisar Belediyesi, şehit aileleri yararına “Şöhretler ve Efsaneler Futbol Turnuvası” düzenliyor. Bugün başlayacak olan turnuva öncesinde, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklaması gerçekleştirildi. Basın Toplantısında Ortahisar Belediye Başkan Vekili Faruk Kanca’nın yanı sıra Trabzonsporlu efsane futbolcular Ali Kemal Denizci ile Hami Mandıralı yer alırken, sanatçı Çetin Altay ve Ruhi Sarı’da hazır bulundu.

Şehit ailelerin yararına düzenlenecek olan Şöhretler ve Efsaneler Futbol Turnuvası öncesi açıklamalarda bulunan Kanca, “Sizler şehitlere ölü demeyin, bilakis onlar diridirler ama siz bilmezsiniz. Bu ayette de anlaşılacağı gibi Allah şehitlere çok büyük önem vererek, onları peygamberlerle haşrediyor. Bu vatan uğrunda hayatlarını veda eden şehitlerimiz için ne yapsak azdır” ifadelerini kullandı.

Kanca, “Ortahisar Belediyemizin öncülüğünde şehit ailelerimizin yararına düzenlenen “Şöhretler Efsaneler Futbol Turnuvası” bugün yapılacaktır. Milli takımımızın eski yıldızları ve televizyon dünyasının ünlü simalarının maç yapacağı turnuvanın geliri şehit ailelerinin olacaktır” şeklinde konuştu.  Öte yandan toplantıda hazır bulunan kişiler “Tüm Trabzon’u salona bekliyoruz” sloganı verdiler.
 TAHSİNCAN DEVECİ
 

Editör: TE Bilisim