Tribünlere Sıçradı

Ekonomik anlamda yaşadığı sıkıntıları atlatmaya çalışan Trabzonspor yine TFF, MHK ve hakemlerin hışmına uğramaya başladı. 11 hatalı kararın verildiği Başakşehir maçında Halil Umut Meler ve Fırat Aydınus tarafından doğranan Trabzonspor, bir de PFDK tarafından 27 bin taraftarının cezalandırılmasıyla büyük bir şok yaşamıştı. 

Nereden geliyor bu kin!

Galatasaray maçında da Galatasaraylı hakem Ümit Öztürk ve 2010-11 sezonunda şampiyonluğu çalan Bülent Yıldırım tarafından adeta katledilen Trabzonspor öfke patlaması yaşıyor. TFF ve MHK’nın istifası isteniyor. VAR sistemi gelmeden önce de hakem hatalarından en çok canı yanan kulüplerin başında Trabzonspor geliyordu. Ancak VAR’a rağmen bu hataların artarak devam etmesi tahammül sınırlarını aşmaya başladı.

Hadi Şimdi Sözünü Tut

Ümit Öztürk, bir süre önce TFF’nin TAM SAHA Dergisine verdiği röportajında “Bir gün gördüğümü çalamazsam hakemlik yapmam. Çünkü bu kul hakkına giriyor. Bırakın oradaki 22 futbolcunun alın terini, arkada ekipler var. Hata insanlara mahsus. Kesinlikle hata yapacağım. Gerçekten bir gün gördüğümü çalamayacak durumda olursam; yapmam bu işi” ifadelerini kullanmıştı. Şimdi sözünü tut Ümit Öztürk! Tüm spor camiası hakemliği bırakmanı bekliyor. 
ALİ OSMAN YÜRÜK
 
Editör: TE Bilisim