Yağmur altında yapılan çalışmada bordo-mavililer kondisyon ağırlıklı bir antrenman yaparken, dar alanda yapılan pas çalışmasının ardından taktik idman yapıldı.

Özel öğrenciler ziyaret etti

Trabzon Özel Eğitim Merkezi öğrencileri de antrenmanı ziyaret etti. Öğrenciler, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve futbolcularla görüşerek fotoğraf çektirdiler.

Savunma sıkıntısı

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sakatlıklar nedeniyle savunma bölgesinde sıkıntı yaşıyor. Uğur Demirok'un ardından, Durica'nın da Antalyaspor maçında sakatlanmasıyla birlikte bordo-mavililer Kasımpaşa maçı öncesi savunma bölgesinde alternatif oluşturmaya çalışıyor. 

Rıza Çalımbay, Antalyaspor maçında Durica'nın oyundan çıkmasının ardından bu bölgede Hubocan ile birlikte Mustafa Akbaş'a görev vermişti. Deneyimli teknik adamın Kasımpaşa ile oynanacak olan maçta da bu ikiliye görev vereceği belirtiliyor. 

Çalımbay ayrıca altyapıda görev yapan ve daha önce Antalya kampında denemeye aldığı, savunma oyuncuları Hüseyin ve Furkan'ı A takım ile birlikte antrenmana çıkartırken, savunmada yaşanan sıkıntı nedeniyle bu oyunculardan birini Kasımpaşa ile oynanacak olan maçın 21 kişilik kadrosuna alabileceği belirtiliyor.
 
Editör: TE Bilisim