Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Rize'de oynanacak olan Çaykur Rizespor-Trabzonspor maçını Halil Mutlu Meler yönetecek.
 
Yardımcılıklarını ise Esat Sancaktar ve Ali Saygın Öğel'in yapacağı karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Ev sahibi Çaykur Rizespor ligin alt sıralarından kurtulmak isterken komşusu Trabzonspor ise 2017 yılında yakaladığı çıkışı ve yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Oldukça çekişmeli geçmesi beklenen müsabakada Ersun Yanal ve Hikmet Karaman'da takımlarının galip gelmesi için saha kenarında büyük bir taktik mücadelesi verecek.

Teknik adam 11. randevu 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ve Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, görev yaptıkları takımların başında bugüne kadar 10 kez karşılaştı. Söz konusu maçlarda Ersun Yanal'ın 6, Karaman'nın ise 2 galibiyeti bulunuyor. 2 maçta ise taraflar bir birlerine üstünlük kuramadılar. Yanal, Karaman'ın çalıştırdığı takımlara 16 gol atarken, Karaman ise Yanal'ın çalıştırdığı takımlara 9 gol attı.

Yanal, Trabzonspor'un başında Çaykur Rizespor'a yenilmiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bordo-mavili takımın başında Çaykur Rizespor ile oynadığı maçlarda yenilmedi. Trabzonspor'un başında Çaykur Rizespor'a karşı 4 maça çıkan Yanal, söz konusu maçlarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik alırken 11 gole karşılık kalesinde 4 gol gördü.

Karaman, Çaykur Rizespor'un başında Trabzonspor'u bir kez yendi

Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Çaykur Rizespor'un başında Trabzonspor'u bir kez yenebildi. Karaman, Çaykur Rizespor'un başında bordo-mavili takım ile oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. 7 gole karşılık ise 13 gol gördü.
 
Editör: TE Bilisim