Fener Ve Başakşehir Elden Kaçtı 

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, kulüp hakkında açıklamalarda bulundu. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında soruları yanıtlayan Şener, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın takımı toparlayacağını ancak sabır gerektiğini dile getirdi. Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarını kazanabilecek güçte olmalarına rağmen ucundan kaçtığını ifade eden Şener ligde daha çok şeyin değişeceğini dile getirdi. 

Proje Geliştirilmeli

Altyapıdan oyuncu gelmesi için mutlaka proje yapılması gerektiğini dile getiren Şener, “Bir başka Anadolu takımlarından bu tarz oyuncular çıkartabilir.. Ancak ille de şampiyonluk beklenen bir ortamda transfere bel bağlarsın. Pahalı oyuncu aldığın zaman şampiyon olursan o paraları ödersin. Onu yapamazsan eksiye düşmeye başlıyorsun” şeklinde konuştu. 

Şener'den Abdülkadir Ve Yusuf Yorumu

Abdülkadir ve Yusuf’un yetenekli çıktıklarını vurgulayan Şener, “Trabzonspor'un önemli oyuncuları olacak. Bu belli. İnşallah herhangi bir sıkıntı olmaz. Şampiyonluğa oynayan takımların hocaları da yüksek paralar kazanıyor. Tabi ki teknik direktör de kendini riske etmek istemiyor. Bunu yapan hocalar da çok az. Abdülkadir'i oyuna soktu Ersun hoca… İnşallah devamı gelir” dedi. 

Çok Yanlış Bir Kural

Yabancı oyuncu kuralının yanlış bir uygulama olduğunu ifade eden Şener, “Bir ara Türkiye Yugoslav çöplüğüydü. Şimdi de Afrika, Fransa ve Belçika'dan oyuncular doldu. Buna bir limit getirilmesi gerekir. İstediğin kadar transfer yap, yerli oyuncu oynatman şart. Milli Takımı kim besleyecek? Ama birden bunu yapamazsın. Her sene biraz düşürerek olabilir” ifadelerini kullandı. 

Burak Yılmaz İçimde Bir Yaradır

Burak Yılmaz'a çok kırgın olduğunu dile getiren Şener, “Para yüzünden olduğu için çok kızgınım. Burak'ın menajerinin Trabzonspor'u kandırması… Burak Yılmaz'ın performansı iyi ama alkışlamam. Burak, içimde kalan bir yara, bir çizik. Özel hayatta da böyledir. Kendisiyle hiç karşılaşmadım. Para ihtiyacımız vardı, İstanbul'da yaşamayı seviyorduk başkanım derse o zaman affederim” diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilisim