“Farklı beklentisi var”
 
Trabzonspor yönetimi, Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega’dan yanıt bekliyor. Yeni sözleşme teklif edilen ve uzun bir süredir farklı kulüplerle görüşmeler yapan Rodallega, Bordo-Mavili ekibe henüz olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş yapmadı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Rodallega’ya yeni bir teklif yaptık. Çok iyi bir teklif yaptığımızı düşünüyorum. Ama kendisinin farklı beklentileri var. Kararı eğer olumlu olursa sözleşme imzalayacağız. Ancak Rodallega’nın alternatifi de hazır” dedi.
 
Gözler Rachid’de
 
Bordo-Mavili ekibin bugüne kadar gündemine birçok golcü oyuncu geldi. Fırtına, Nimes forması giyen Faslı golcü Rachid Alioui ile daha önce prensip anlaşmasına varmıştı. Oyuncunun daha sonra Angers takımına gitme ihtimali doğunca Trabzonspor, Alioui transferini bekleme kararı almıştı. Ancak Faslı golcünün yeniden milli takıma seçilme adına Trabzonspor tercihini ön planda tuttuğu belirtiliyor. Bordo-Mavililer, Rachid Alioui’den haber bekliyor.
 
Sowe Ve Duarte Beklemede
 
Bordo-Mavililer ayrıca, Bulgar ekibi CSKA Sofya’da forma giyen Gambiyalı golcü Ali Sowe ile de ilgileniyor. 2021’e kadar sözleşmesi bulunan 1,91’lik forvetin kiralık olarak transfer edilmesi gündemde. 25 yaşındaki golcünün Trabzonspor’un teklifine sıcak baktığı belirtiliyor. Fırtına’nın gündeminde ayrıca, Ukrayna’nın Lviv takımında forma giyen Breziylalı forvet Bruno Duarte de var. 23 yaşındaki golcüyü Başkan Ahmet Ağaoğlu çok istiyor.
 
Editör: TE Bilisim