Premier Lig'de Chelsea sahasında Liverpool'u konuk edecek. Zorlu karşılaşma öncesi iki takım sosyal medya hesaplarından birbirlerine gözdağı vermeye başladı.  Her iki takımda sosyal medya hesaplarından Trabzonspor'da forma giyen eski yıldızlarıyla ilgili paylaşım yaptı. Liverpool'un Sturridge  paylaşımının ardından Chelsea de Obi Mikel ile ilgili paylaşımda bulundu.
Frank Lampard yönetimindeki Chelsea, İngiltere Premier Ligi'nin 6. haftasında Jürgen Klopp'un menajerliğini yaptığı Liverpool'u konuk edecek. Oynadığı 5 maçtan 2 galibiyet 2 beraberlik çıkaran ve 8 puanı bulunan Chelsea, rakibinden UEFA Süper Kupası'nın rövanşını alarak çıkış yakalamak istiyor.

Son Olarak İstanbul'da Karşılaşmışlardı

Chelsea ile Liverpool son olarak Süper Kupa finalinde İstanbul'da karşılaşmışlardı. Normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 tamamlanan zorlu karşılaşmada penaltı atışları sonucunda gülen taraf Kırmızı'lar olmuştu.

SOSYAL MEDYADA TRABZONSPORLU YILDIZLARI PAYLAŞTILAR

Premier Lig'in 6. haftasında oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde ekipler sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.
Liverpool, şuan Trabzonspor'da forma giyen Daniel Sturridge'in Chelsea'ye attığı muhteşem golü paylaşarak "Stamford Bridge'ye yaptığımız son ziyarette... Ne vuruş ama" ifadelerini kullandı.
.
Bu paylaşımdan sonra Chelsea de Trabzonspor'da forma giyen Obi Mikel'in attığı golü paylaştı. 21 Eylül 2013'de Fulham'a atılan golü paylaşan Maviler, "Obi Mikel'in ilk golü" ifadelerine yer verdi.. 

Trabzonspor Da Katıldı

İki İngiliz devinin paylaşımlarından sonra bir paylaşım da Trabzonspor'dan geldi. Bordo-mavili ekip Twitter hesabından Liverpool ve Chelsea'yi etiketleyerek Sturridge ve Obi Mikel'in fotoğrafını paylaştı.
 

Editör: TE Bilisim