Şimdi asıl konuya gelelim. Yusuf Yazıcı gibi bir adamı yuhalamak neyin nesi oluyor? Bunu bana biri açıklasın. Ayıptır… Günahtır... Yazıktır… Yusuf bu takımın kaptanı… Yaşı 21 adam gibi adam. A Milli takım oyuncusu. Trabzonspor altyapısından yetişen nadide çiçek... Karizmatik, Lider, Beyefendi ve Centilmen.. Meziyetlerini saymakla bitiremezken Yusuf’un küçük bir taraftar kitlesi tarafından hiç acımadan yuhalanması ayıpların en büyüğüdür.
 
Yusuf Yazıcı’yı şu an Trabzonspor Kulübü satmaya kalksa inanın büyük paralar kazanır. Durum buyken, Yusuf’a yapılanları kınıyorum. Yusuf’u küstürmeye, onu Trabzonspor’dan soğutmaya çalışanlara sesleniyorum, aklınızı başınıza toplayın. Yusuf’u sizin gibilere asla yedirtmezler.. Abdülkadir Ömür için de aynı şeyleri söyleyebiliriz. O da nadide bir çiçek. Sakınola Yusuf’a yaptıklarınızı Abdülkadir Ömür’e de yapmayın. Yaparsanız, karşınızda bizleri bulacaksınız, bilesiniz.
 
Trabzonspor taraftarlarında şöyle bir hastalık var; Severken öldürüyorlar. Trabzon kökenli futbolcuların maalesef makus talihi bu. En yakın örnek, Mustafa Akbaş, Batuhan ve Zeki Yavru’dur. Bu arkadaşlar ağzıyla kuş tutsalar bile yaranamadılar. Belki yetenekleri kısıtlı olabilir ama bunu Yusuf kalitesindeki bir oyuncuya da yaptıkları için ortada farklı bir durum var diye düşünüyorum. Bahsettiğim gibi Trabzonspor taraftarları severken öldürmeyi seviyor!
Haluk Ayyıldız
 

Editör: TE Bilisim