Atiker Konyaspor, 18.dakikada Ali Turan’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. İlk yarı golsüz sona erdi. 77’de Milosevic’in golüne Burak Yılmaz 83’te penaltı ile karşılık verdi.
 
90’da bir kez daha Burak Yılmaz sahneye çıktı ve Bordo-Mavili ekibi 2-1 öne geçirdi. Ancak 90+4’te Orkan Çınar’ın frikik atışında Onur Kıvrak topu içeri tokatlayınca müsabaka 2-2 sona erdi.
 
Neler Oldu Neler
 
Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısının ilk haftasında Atiker Konyaspor’a konuk oldu. 18.dakikada Abdülkadir’e çok sert bir müdahalede bulunan Ali Turan kırmızı kart gördü. İlk yarısı golsüz beraberlikle sona eren karşılaşmanın bu bölümünde iki ekip adına da ikişer tane çok net pozisyonlar vardı. 25 ve 28.dakikalarda Trabzonspor adına Burak Yılmaz iki net pozisyondan yararlanamazken Vedat ve Ömer Ali Şahiner’in pozisyonlarında ise Onur Kıvrak kalesinde devleşerek gole izin vermedi.
 
Olacak Şey Değil
 
Müsabakanın 77.dakikasında Milosevic’in golüne engel olamayan Trabzonspor, 83.dakikada Burak Yılmaz’ın penaltı golü ile skora denge getirdi. Kral, 90.dakikada yine sahneye çıktı. Sosa’nın mükemmel pasında kaleci Serkan’ın da büyük hatasını affetmeyen Burak Yılmaz takımını 2-1 öne geçirdi. Ancak Bordo-Mavili ekip, 90+4.dakikada Onur’un da büyük hatası sonrası Orkan’ın frikik golü ile sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Bordo-Mavili ekip, 72 dakika 10 kişi oynayan rakibi karşısında zirve yarışına tutunma adına iki puan bıraktı.  
 
STAT: Konya BB
 
HAKEMLER: Mete Kalkavan *, Ceyhun Sesigüzel **, Esat Sancaktar **
Atiker Konyaspor: Serkan **, Skubic **, Ali Turan?, Filipovic **, Ferhat * (DK.46 Eren*), Moke ***, Ömer Ali ***, Ali Çamdalı**, Milosevic ***, Vedat ** (Dk.73 Orkan**), Yatabare ** (Dk.84 Hadziahmedovic*)
 
TRABZONSPOR: Onur **, Pereira **, Durica **, Hubocan **, Novak **, Okay ***, Onazi ** (Dk.80 Rodallega**), Abdülkadir ***, Yusuf ** (Dk.55 Sosa**), N'Doye ** (Dk.73 Bero*), Burak ****
 
GOLLER: Dk.77 Milosevic, Dk.90+4 Orkan (Atiker Konyaspor), Dk.83 (pen)-90 Burak Yılmaz (Trabzonspor)
 
SARI KARTLAR: Ömer Ali, Ali Çamdalı, Filipovic (Atiker Konyaspor), Hubocan, N’Doye, Uğur (Trabzonspor)
 
KIRMIZI KART: Dk.18 Ali Turan (Atiker Konyaspor), Dk.90+3 Hubocan (Trabzonspor)
Editör: TE Bilisim