Sezonun ilk yarısını 29 puanla 2.sırada tamamlayan Trabzonspor, 9 günlük Antalya kampını tamamlayarak Trabzon’a döndü. 16 Ocak Çarşamba günü 20.30’da Ziraat Türkiye Kupası son 16 karşılaşmasında 1. Lig’de mücadele eden Balıkesirspor’la karşılaşacak. Bu zorlu maçın ardından ise Fırtına, liderliği 6 puan farkla elinde bulunduran Başakşehir’i ağırlayacak. 

Eksiklikler Can Sıkıyor

Transfer yasağının kalkmaması, Onazi’nin sakat ve Kucka’dan da beklediği verimi alamayan Bordo-Mavililer, İran’ın Asya Kupası’nda adını bir üst tura yazdırması halinde de bu zorlu iki maçı kaçıracak. Ayrıca Sosa ve ZargoToure’nin de sakatlığı Teknik Direktör Ünal Karaman ve yönetim kurulunu kara kara düşündürüyor. 

En Büyük Koz Taraftar 

Trabzon’a dönen futbolcular verilen 1 günlük iznin ardından çalışmalarına yarın kaldığı yerden itibaren kendi tesislerinde gerçekleştirecek. Yaşanan bu sıkıntılara rağmen takım içerisinde oluşan aile ambiyansını kullanmak isteyen Bordo-Mavililer ise taraftarlarına güveniyor. Bir birinden önemli bu iki maçta taraftarlarını maça davet ediyor. 
 
Editör: TE Bilisim