Trabzonspor 2017-18 sezonu formalarının hazır olduğunu duyurdu.

Bordo mavililer ligin son maçında Bursaspor karşısında da yeni formayla mücadele edecek. Yeni formalar ligin sona ermesinin ardından TS Clup’ta satışa sunulacak.  

2017-18 sezonunda giyilecek beyaz forma Haziran ayının ortasında satışa sunulacak. Parçalı Haziran sonu, çubuklu formaların satışına ise Temmuz’un ikinci haftası başlanacak.
   
Yapılan açıklamaya göre yeni beyaz forma şu şekilde tanıtıldı " 2017-18 sezonu itibarıyla göğsünde QNB Finansbank reklamı yer alan beyaz formada, göğüs altındaki üçgen motifleri ile dikkat çekiyor. Bordo, mavi ve beyaz renkteki üçgenlerin hareketlendirdiği beyaz formada klasik tarza getirilen dinamizm ve üç rengin kurgusunda sentez duygusu ön plana çıkıyor."

Kaptan Onur Kıvrak, sahaya çıkacakları yeni sezon forması için şunları söyledi: “Sezonun son maçında ‘yeni sezon forması’ giyecek olmamız takım olarak bizlerde çok farklı duygular uyandırıyor. Bu aslında önümüzdeki sezon için ne kadar büyük bir umut ve heyecan taşıdığımızın bir göstergesi gibi. Biz ilk olarak bu beyaz formaya ter akıtacağız. Ne güzel; bembeyaz ve tertemiz bir başlangıç yapmak için…’’