TFF, GOLLERİ CD YAPSIN KULÜPLERE GÖNDERSİN!
 
Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yeni oyun sistemi deniyor. 4-3-3… Doğal olarak aksamalar oluyor, olacaktır da. Burada önemli olan nedir biliyor musunuz? Maça göre taktik belirlersiniz ona göre de oynarsınız. Hüseyin hoca bunu yapıyor. Maçın ilk çeyreklik bölümünde git-geller tabi ki oldu ama usta ayaklar sahne alınca Trabzonspor tarih yazdı. 4 dakika içerisinde 3 gol birden atmak Dünya’da eşine çok az rastlanır bir olaydır. Nokta
 
Trabzonspor 4 dakikaya sığdırdığı 3 golü anlatmadan olmaz diye düşünüyorum ve birinci golden başlıyorum. Dakika 25’de Sosa’nın serbest atışı öncesi bütün tribünler ayaktaydı. Gol olması bekliyordu ve öylede oldu. Attığı inanılmaz güzel golü görmenizi isterdik. Jeneriklikti. Kaleci Fatih Öztürk adeta dondu, kaldı. Dakika 27’deki ikinci gole gelelim. Pereria sağ kanattan süper muz orta kesti, Sörloth topa kafayla öyle güzel bir vuruş yaptı ki kaleci Fatih yine dondu kaldı. Jeneriklikti. Dakika 29’daki gole bakalım. Nwakaeme sol kanatta oynuyordu, topu bir anda sağ ayağına çekti, kaleyi çaprazdan gördü, inanın topu iğne deliğinden geçirdi. Kaleci Fatih yine dondu kaldı.. O da jeneriklikti. Biraz abartılı olacak ama ben olsam, Futbol Federasyonu’nun yerinde tüm kulüplere bu güzel golleri CD yaptırıp izlettiririm.
 
Ndiaye Trabzonspor’a çok katkı sağlıyor diyerek devam edelim. Yeni oyun düzeninde dikine oynuyor ve takım daha hızlı olarak üçüncü bölgeye gidiyor. Haliyle Trabzonspor bol gol pozisyonları buluyor, bu da Trabzonspor’u çok üretken hale getiriyor. Hüseyin hocanın takımı belli ki göze hoş gelen futbol oynayacak ve tribünler de coşacak. Yanılıyor muyum? Trabzonspor artık kolay kolay maç kaybetmez ve şampiyonluğun da en büyük adayıdır. Bunu buradan sizlere resmen ilan ediyorum! Zaten Sosa gibi bir oyuncunuz varsa korkmayın. Adam 35 yaşında koşmadığı yer yok. 20’lik delikanlılara örnek.. Şampiyonluk gelecekse bunun mimarlarından biri kesinlikle Sosa’dır. Demedi demeyin.
 
Neyse, 47’da Kasımpaşalı Fernandes ikinci sıradan, kırmızı kartı görünce Trabzonspor işi iyice şova döktü. 55’de Nwakaeme’nin pasında Sörloth takımının 4’üncü kendisinin de ikinci golüne imza atmış oldu: 4-0.. Artık başka gol olursa yazmayayım diyorum.. Çünkü asıl söyleyeceklerimize yer kalmıyor. Evet, Trabzonspor transfer sezonunda çok iyi temizlik yaptı. Onazi, Advijaj ve Ivanildo’yu gönderdi. Ndiaye’yi transfer etti. Bilal de Trabzon’da şu an, büyük ihtimal sözleşme imzalanacak. Bir stoper transfer yapılabilirse Trabzonspor rahat şampiyon olur diyorum, başka da bir şey demiyorum. Bu arada Sturridge, Yusuf Sarı ve Novak sakatlar onlar da takıma tam oturduğunda rakiplerin korkulu rüyası olacaklardır. Yanılıyor muyum?