Zimbabwe'deki çocuklara bordo-mavili forma gönderen yönetici Ahmet Fikret Gökhan gönülleri fethetti

Bordo-Mavi Aşkı Zimbabwe'de


Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Ahmet Fikret Gökhan'dan alkışlanacak hareket… Bordo-mavili yönetici Zimbabwe'deki 41 çocuğa gönderdiği Trabzonspor formaları ile gönülleri fethetti. Zimbabwe'de yaşayan Trabzonlu Şükrü Aydoğan vasıtasıyla buradaki 41 çocuğa isimlerinin yazılı olduğu formaları gönderen Gökhan bunu sosyal medyadan da paylaşınca büyük beğeni topladı. Özellikle bordo-mavili taraftarların çok sayıda yorum ve beğeni attığı bu paylaşımda, “Bir kez daha gurur duyduk. Trabzonspor'un adı her yerde… Taşıyanlara, bu dokunuşu yapanlara bir kez daha teşekkürler” yorumları yapıldı.

Trabzon Her Yerde


Zimbabwe'de yaşayan öğrencilere gönderilen formalar onların büyük bir mutluluk yaşamasına neden olurken kendilerine bu jesti yapan yönetici Ahmet Fikret Gökhan'a da selam göndermeyi ihmal etmediler. Öğrenciler, “Ahmet Fikret Gökhan Başkan'a teşekkür ederiz. Seni seviyoruz. Zimbabwe'den selamlar. Trabzonspor her yerde. Bize her yer Trabzon. En büyük Trabzon. Yaşasın Trabzon.”


Gökhan, öğrencilerin formalarını giyindikten sonra da çimenlik bir alanda kendi aralarında maç yaptıkları videoyu da paylaştı. Bu paylaşıma da kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Biz Dokunduk Onlar Unutmaz

Trabzonspor yöneticisi Ahmet Fikret Gökhan Trabzonlu olmanın çok farklı bir duygu olduğunu belirtirken, “Bizim genlerimizde olanı harekete geçiriyoruz. Biz şimdi bu yaşta bu çocuklara bir dokunuş gösterdik, bu dokunuş asla onların hafızasından silinmez.

Onlar bunu unutmaz. Trabzonspor sevgisini bu şekilde farklı diyarlarda da aşılamak çok başka bir duygu. Bizleri bir araya getiren en önemli olgulardan birisi de Trabzonspor sevgisi. Biz de bunu yaymak için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Zimbabwe'de yaşayan arkadaşımız Şükrü Aydoğan'ın da bu hayali gerçekleşmiş oldu. Kendisine de bu olayı yapmamıza vesile olduğu için teşekkür ediyoruz” dedi.