Tunceli Belediyesinin düzenlediği organizasyonla, çocukların sevgilisi ve TRT Çocuk’un en çok izlenen çizgi filmi Rafadan Tayfa’nın kahramanları, çocuklarla buluştu.
Rafadan Tayfa Müzikalini Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Vali Yardımcıları Akın Zor ve Selçuk Yosunkaya, Hozat Kaymakamı Hüseyin Çam, Mazgirt Kaymakamı Kenan Aktaş, Nazımiye Kaymakamı Can Kazım Kuruca ile Stj. Kaymakam Soner Divli, çocuklar ve aileleriyle birlikte izledi.

İki seans halinde sahnelenen ve salonun dolu olduğu müzikalde çocukların, Rafadan Tayfa'nın kahramanlarını yakından izleme fırsatı buldu. Ekranda izledikleri karakterleri yakından gören çocuklar, mutlu bir gün geçirdi.

Rafadan Tayfa’nın minik hayranları, karakterlerle birlikte dans edip, söylenen şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Müzikale, çocukların yanında anne babalar da büyük ilgi gösterdi.

Sevilen çizgi karakterler, hem çocuklardan hem de ebeveynlerden tam not aldı.

Rafadan Tayfa Müzikali, Kahramanların çocuklarla fotoğraf çektirmesi ve Stj. Kaymakam Soner Divli’nin ekibe çiçek takdim etmesinin ardından sona erdi.