Çocuk istismarını önlemek konusunda bir komisyon kuruldu. Bu komisyonun içinde yer alan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül bu saldırıların önüne geçilmesiyle ilgili konuştu, "Kimyasal hadım gündeme gelebilir" dedi.

Komisyonda yer alan diğer isimler ise şöyle: Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kayan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan.
 
Türkiye Ayağa Kalktı

Adana'da 4 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan sapık, Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Sosyal medyada sapıkların en ağır cezayı alması için başlatılan kampanyaya ünlü isimler de destek vermişti. Bugün MHP grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli de idam önerisinde bulunmuştu.

Kimyasal hadım nedir?

Kimyasal hadım olarak bilinen yöntem, herhangi bir cerrahi müdahale olmadan birinin cinsel faaliyetlerini sonlandırmaya yarıyor. Kimyasal hadıma maruz kalan kişinin cinsel isteği sıfıra yakınsıyor, libidosu dibi görüyor. Yani bir daha aynı suçu tekrarlamasının teknik olarak önüne geçiliyor.
 

Editör: TE Bilisim