Mangalın başına geçerek balık kızartan Tosun, bürokraside gösterdiği başarıyı balık pişirmede de gösterdi. Alperen sitesinde verilen balık ziyafetine site sakinleri ve Prof. Dr. Nihat Tosun’un yakın dostlarından Gazi üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa İlbaş, Havelsan Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay, İşadamı Selahattin Hasançebi, Kırıkkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat İnançDr. Değer Şanlıer, Ahsen Holding CEO’sı Nihat Uzunali, İşadamı Erdal Ertan Beyazlı, Numune Hastanesi Prof. Dr Doğan Uncu, İşadamı Recep Hasançebi, Merkez Valisi Mutafa Taşkesen, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri Mehmet Ercan Aslantaş,TAKA Gazetesi Ankara Temsilcisi Tacettin Çebi ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Davete katılan konuklar Karadeniz’den özel olarak getirilen balıklardan yiyerek, Prof. Dr. Nihat Tosun’a teşekkür ettiler. Verilen balık ziyafette günün esprisi site yöneticisi Nihat Uzunali’den geldi. 

Bir gün sonra sitede yönetim seçimi olacağını hatırlatan Nihat Uzunali’nin, “Sayın müsteşarım sanırım site yönetimine göz dikti. Bu ziyafetten sonra bana artık kimse oy vermez” sözleri tüm davetlileri kahkahaya boğdu.
Editör: TE Bilisim