Hamzaçebi, “Büro İş Sendikası; Vatan diye Anadolu’yu, Yol diye Cumhuriyeti, Önder diye Atatürk’ü seçenler tarafından Vatan, Cumhuriyet, Emek mücadelesini, emek cephesinde güçlü bir mevzi oluşturarak Kuvayi Milliye ruhuyla vermek üzere 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Ve Toplu Sözleşme Kanununa tabi olarak 2006 yılında kurulmuş olup halen Türkiye’nin dördüncü büyük konfederasyonu olan Birleşik Kamu İş’e bağlı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir” dedi.
 
50 Civarı Kamu Kurumu
 
“Sendikamız, Kamu kurumlarında iş kolu bazında sendikaların örgütleneceği en çok sayıda kurumun bulunduğu bir alanda faaliyet göstermektedir. Bu iş koluna 50 civarında kamu kurumu dahil bulunmaktadır. Bunlar arasında Adalet, Dışişleri, İçişleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu, Milli Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetlerindeki sivil memurlar gelmektedir.”
 
Mücadele Edeceğiz
 
“Büro İş Sendikası; Türkiye’nin ortak değerlerini içerisinde barındırmakla birlikte hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmamak, yöneticilerinin seçimle gelip seçimle gittiği, üyelerinin bireysel özgürlüğe sahip olduğu, emeğe ve emekçiye ihanet etmeyen anti-emperyalist duruşu ile ön plana çıkmaktadır. Bunun yanında kamuoyunda sendikacılığın hiç de iyi olmayan itibarını düzeltme adına emeğin çatı örgütü olmayı misyon edinmiş bir sendikadır. Bütün kamu emekçilerini Konfederasyonumuz ve sendikamız Büro İş çatısı altında birlikte mücadele etmeye davet ediyorum.  Bize güç verin, güçlü sesiniz olalım” dedi.
 

Editör: TE Bilisim