Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'e gelerek yaralıları ziyaret etti. Erdoğan ziyarette şunları söyledi: 

“Milletçe başımız sağolsun. Haseki Hastanesi'nde yoğun bakımda 2 hastamız var. Birinin ameliyatı devam ediyor. Diğer hastalarımızı ziyaret ettik, durumları gayet iyi. Kendileriyle kısa bir sohbetimiz oldu. Ufak tefek zedelenmeler olmuş. Onlar da kısa sürede taburcu edilecek. Başsavcılığımız bölgede çalışmalarını yapıyor. 7 polis şehidimiz, 4 sivil şehidimiz ile ilgili adli işlemler devam ediyor. Bu işlemlerin ardından ailelerine teslim edilecekler. Böylece onları da ebedi aleme uğurlamış olacağız. Terör örgütünün özellikle sivil, polis, asker ayrımı bizi bağlamaz. Sonuçta şehit olan insandır. Bu insanlığa karşıdır. Bizim askerimizin, polisimizin, korucumuzun görevi, milletin güvenliğini sağlamaktır. Bu yükümlüğe karşı terör eylemleri yapılmaktadır. Bunun affedilir hiçbir yanı yoktur. Biz teröristlere karşı mücadelemizi vereceğiz. Tabiki şehitlerimiz var, ciğerimiz kan ağlıyor; ama her şeyin bir bedeli var. Bu mücadele kıyamete kadar sürecek.

Her Şeyin Bir Bedeli Var

Tabiki şehitlerimiz var, ciğerimiz kan ağlıyor; ama her şeyin bir bedeli var. Bu mücadele kıyamete kadar sürecek. Teröristlere karşı mücadelemizi yılmadan, usanmadan vereceğiz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum, şehitlere ailelerden rahmet diliyorum.  Bu saldırıları şehirlere taşıması yeni değil. Değişik yerlerde bu uygulamaları yaptılar. Bu saldırıları bekleyip hazırlıklı olmalıyız. Terörün ne zaman, nerede, neyi patlatacağı belli olmaz. Her türlü tedbiri almaya devam edeceğiz. 

Patlamayla ilgili her türlü araştırma yapılıyor. En kısa zamanda bunun da ipuçları ele geçirilir."
 

Editör: TE Bilisim