CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, olası referandum sürecinde sandık çevresi sorumlularına ev ziyareti yapmaları talimatı verdiği ve “Daha önce başka partilere oy veren kafası karışık seçmenleri ikna etmeniz gerekiyor” dediği bildirildi...

TBMM’de görüşmeleri devam eden anayasa değişikliği teklifini, “rejim değişikliği” olarak niteleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, teklifin 1. tur görüşmelerin son gününe denk gelen pazar günü sürpriz bir biçimde çalışmalarını Çevre Sokak’taki eski CHP Genel Merkezi’nde sürdüren CHP Parti Okulu binasına uğradı.

 Koordinatörlüğünü Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı’nın yürüttüğü Parti Okulu’nda il koordinatörleri ve bazı sandık çevresi sorumlularıyla biraraya gelen Kılıçdaroğlu, yaklaşık 1 saat süren ziyarette, olası referandum sürecini de masaya yatırdı.

Görüşmede özellikle sandık güvenliği konusunda neler yapılabileceği değerlendirilirken, CHP’nin bir süre önce yürürlüğe koyduğu sandık çevresi sorumlularına büyük görev düştüğünün altını çizen Kılıçdaroğlu’nun, “Ev ziyaretleri yapmaları gerekiyor. Özellikle daha önceki seçimlerde başka partilere oy vermiş ancak şu an kafası karışık seçmenleri ikna etmek için ayrı bir çalışma yürütmeliyiz. Bu anayasa değişikliği teklifine karşı durmak sadece CHP’nin işi değil, cumhuriyeti koruma görevi sadece CHP’ye değil bütün yurtseverlere, cumhuriyet sevdalılarını aittir. O nedenle partiyi öne çıkarmadan, bu vurguyla çalışmalarınızı yürütün” ifadesini kullandığı öğrenildi. 
 

Editör: TE Bilisim