22 Emniyet Müdürü Yer Değiştirdi 

Resmi Gazete ’de yayımlanan , “Emniyet Müdürleri Kararnamesi” ile, 3 Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ile 22 İl Emniyet Müdürü’nün yeri değiştirildi. 10 İl Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi olarak merkeze alınırken, 4 İl Emniyet Müdürü ise merkez teşkilatındaki birimlerde görevlendirildi ve 8 İl Emniyet Müdürü’nün yerleri değişti. 10 İl Emniyet Müdürü ilk defa göreve atanırken, 4 İl Emniyet Müdürü merkezdeki birim amirlerinden atanmıştır. Bu arada İçişleri Bakanı onayı ile 3 Polis Okulu Müdürü ile merkezdeki 7 Birim amirinde de görev değişikliği yapıldı.
 
300 Mülki Amirin Görev Yeri Değişti 

Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi ile 300 Mülki İdare Amirinin görev yerlerinde değişiklik yapıldı. Kararname kapsamında 45 Vali Yardımcısı Kaymakamlığa atanmış olup, büyük illerimize birer kadın Vali Yardımcısının ataması gerçekleşmiştir. 

Rize Emniyet Müdürü de Değişti 

Emniyet Müdürü böyle veda etti: Rize’yi ve Rizelileri çok sevdik. Hakkınızı helal edin.  Emniyet müdürleri kararnamesi ile Rize Emniyet Müdürü Saadettin Aksoy Çankırı Emniyet Müdürü oldu. Rize Emniyet Müdürlüğü görevine ise Polis Başmüfettişi Altuğ Verdi atandı. Rize Emniyet Müdürü Saadettin Aksoy, sosyal medya hesabından Rize’ye böyle veda etti: “Rize’yi ve Rizelileri çok sevdik. Hakkınızı helal edin.  Yeni görev yerim Çankırı, görev aşkımız ve şevkimiz aynı hızla devam”
Editör: TE Bilisim