‘10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen hain saldırıda hayatını kaybeden Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu alçakları kurgulayıp üzerimize salanları lanetliyoruz. Ne yazık ki terör senaryosu "Batı"da yazılmakta iken taşeronlarını ve figüranlarını Ortadoğu ve Türkiye coğrafyasından temin etmektedir.

Bulunduğumuz coğrafyada; Siyasi, dini, etnik, kültürel... anlamdaki kaotik yapı bölgeyi istikrarsız tutmak isteyen "Batı"nın iştahını kabartmaktadır.

Emperyalist güçler emellerini gerçekleştirmek için terör sopasını her zaman elinde tutmaktadır. Bu bölgelerin, gelişmemiş, eğitimsiz, güvensiz, adaletsiz, sefil halde kalmasını sağlayarak, çok kolay manipüle edebilmektedirler.Mezhepsel, dini, etnik çeşitliliğin emperyal güçler tarafından sürekli terörize edildiğini unutmayalım.

Ortadoğu'nun bu istikrarsız yapısı ne yazık ki ülkemizi de can acıtıcı şekilde vurmaktadır. 

Türkiye olarak büyük resmî görerek her ferdin kendini değerli hissettiği "Milli politikaları" uygulamaya sokmalıyız. Bu karışık coğrafyada 80 milyon olarak gerekli bütünlüğü sağlayamazsak geleceğimizin karanlık olacağı kesindir.Bölücü hainlere karşı tek gücümüz birleşmek ve tek vücut olmaktır.Birleşmek sade sloganlar ile olmuyor, onun yerine çok geç olmadan kısır siyasi çekişmelerimizi bir kenara bırakmak ve asgari müştereklerde birleşmek zorundayız. Buradan terör sevicilere şunu açıkça belirtebiliriz ki "Sevinciniz de ömrünüz kadar kısa olacaktır."

İnşallah bu tip acıları bir daha yaşamayız. Milletimizin başı sağ olsun!’
Editör: TE Bilisim