Soylu, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, "Dün ülkemizin 83 meydanında çalışanlarımızın, emekçilerimizin, rızkını alın teriyle kazananların şenliğini, bayramını ve yarına ait umutlarını, bir taraftan taleplerini, bir taraftan arzularını, bir taraftan itirazlarını, bir taraftan da isteklerini hep beraber dinlediğimiz güzel bir 1 Mayıs'ı gerçekleştirdik." ifadesini kullandı.

Bu Ülkede Hükümet, Devlet Katliam Yapmaz

Terörle mücadele konusuna da değinen Soylu, "Bu ülkede hükümet, devlet katliam yapmaz. Biz, bir katliam taraflısı falan değiliz. Bizi sürekli burada böyle göstermek, böyle sürekli birtakım ifadelerle güneşi balçıkla sıvamaya çalışmak aslında beyhude bir çabanın kendisidir. Biz, hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız" diye konuştu.

Risk Primi Yükseliyor

HDP Grubu'na seslenen Soylu, “Siz böyle yaptıkça, siz terörist örgütlere bir şekilde burada bir destek ortaya koymaya çalıştıkça Türkiye'nin risk primi yükseliyor. Bugün turizmde, insanlarımız, gençlerimiz, evlatlarımız 'Acaba Antalya'da geçen yıl bulduğum işi bulabilecek miyim?' diyorlar bunu sağladığınız ve bunu gerçekleştirdiğiniz için” açıklamasında bulundu.

TAKA/HABER MERKEZİ
 
Editör: TE Bilisim