Batman'da 20'li yaşlarda olan 3 genç kadın, arkalarından konuştuklarını iddia ettikleri arkadaşları İ.D.'nin iş yerini bastı.

İ.D. ile bir süre konuşan kadınlar, daha sonra küfür ve tehdit ettikleri kadını darp etti.

Bununla da yetinmeyen kadınlar, ofisin banyosuna götürerek kıyafetlerini çıkarmaya çalıştıkları İ.D.'nin kamera karşısında özür dilemesini istedi.

Öfkeli kadınlar daha sonra da görüntülerini telefonlarına kaydedip sosyal medya hesaplarından da paylaştı.

Korkudan suç duyurusunda bile bulunamadığını belirten İ.D., can güvenliğinin olmadığını ve ilgililerin işlem yapmasını istedi.
"Ceza Alacağımı Bilsem Yine Yaparım"

İ.D.'yi darp eden kadınlardan biri ise "Sadece arkamdan konuşmamış, mesajları duruyor. Pişman değilim. Yine yakalasam yine yaparım. 40 yıl ceza alacağımı bilsem benim hakkımda bunları söyleyeni affetmem. Ben her türlü haklıyım" dedi.

Gözaltına Alındılar

Batman Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. İş yeri basılan İ.D.'ye ulaşan polis, ifadesini aldı. İ.D., ifadesinde, kızlardan şikayetçi olduğunu belirterek, isim bilgilerini paylaştı. Bunun üzerine saldırgan kızların yakalanması için çalışma başlatıldı. Kızlardan ikisi telefonla aranıp, emniyete çağrılırken, diğeri de evinde gözaltına alındı.
 
Editör: TE Bilisim