Toplantıda konuşan CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, bu referandumda Türkiye Cumhuriyeti’nin 94 yıllık geçmişini silmek ve geleceğimizi karartmak için bir oylama yapılacağını söyleyerek,“Parlamenter demokratik sistemi yok edecekler, yasama, yürütme ve yargıyı tek elde toplayan otoriter bir yapı oluşturacaklar ve ülkeyi tek adam yönetecek. Bu siyasi parti yarışı değil bu ülkenin geleceğinin oylanması seçimi.” diye konuştu. 

Hürriyet Ve Memleket İçin El Ele Platformu Kuruldu

Anayasa Değişikliği teklifine hayır diyen her kesimden kişilerin olduğu bir platform oluşturulduğunu söyleyen Turgay Güngör, “Trabzon’daki odalar, sendikalar, dernekler, ve siyasi partilerden oluşan yaklaşık 52 civarında sivil toplum örgütlerini kucaklayan onları birlikteliğini sağlayan bir çalışma içine girildi, Hürriyet ve Memleket için El Ele isimli platform kuruldu. Bu platformda sağcısı, solcusu, muhafazakarı, ülkücüsü her kesimden kişiler var” diye konuştu.
 
Amaç Referandum Sonuç Hayır

Amaç referandum, sonuç hayır diyen Başkan Güngör, “Partimiz ise il yönetiminden 4 kişilik koordinasyon kurulu oluşturuldu. Bunu genişleteceğiz bunun altını sizlerle dolduracağız. Bu koordinasyon kurulu aracılıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her ilçede bu çalışmalar yapılacak. Her ilçe ile Koordinasyonu sağlayacak bir yöneticisi olacak. Çalışmalarımız kadın kollarımız, mahalle temsilcilerimiz ve sandık çevre sorumlularımızla birlikte olacak. Ev ev gezilecek herkes ziyaret edilecek. Her vatandaşa bu değişiklik ne getirileceği anlatılacak. Ayrıca paneller ve konferanslar verilecek. Broşür basılıp dağıtılacak.”

 
Editör: TE Bilisim