Ziyarette; Siirt Valisi Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik, Ak Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’nun eşi Emine Buket Çalapkulu, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü M. Şükrü Uras’ın eşi Fevziye Uras ile yerel ve yaygın basın mensuplarının eşleri katıldı.

Bayan Atik, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Gökhan Marakçı ve Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkez Müdürü Ömer Faruk Ergün ’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Engelsiz Yaşam Merkezinde kalan ruhsal, zihinsel ve bedensel engelliler ile yaşlı vatandaşları ziyaret eden Bayan Atik, kendileri ile yakından ilgilenerek, sohbet etti.

Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyen Bayan Atik, ”Toplumda risk altında yaşayan vatandaşlarımızı ziyaret ederek, farkındalığın artırılması ve sosyal sorumluluğunun geliştirilmesini hedefliyoruz. Bugünkü ziyaretimizde bizlere eşlik eden gazetecilerimizin değerli eşlerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Gazeteci eşleri de beraberinde getirdikleri yaş pasta, börek ve çeşitli yiyecekleri engelli vatandaşlara ikram etmesiyle program sona erdi.
 

Editör: TE Bilisim