Batman'ın Hasankeyf PKK’lı hainlerin asfaltın altına tuzakladığı patlayıcı patlatması sonrasında 8 askerin şehit olduğu saldırıda yaralanan Trabzonlu Uzman Çavuş Muhammed Salih Akyüz’ün tedavisi GATA’da devam ediyor. 

Trabzonlu Gazi Uzman Çavuş Muhammed Salih Akyüz’ün hastane görüntüleri ortaya çıktı. Yaşadıklarını anlatan Akyüz, patlamadan sonra saçının yandığını söyleyip “Kobranın içerisindeydik. Patlama sesinin gelmesiyle gözlerimi açtığımda aracın dışarısındaydım. Kapı açılmış bir şekilde araba yanıyordu. Arabadan uzaklaşmaya çalışıyordum o sırada da saçım yanıyordu. Ayağımı çekemiyorum ayağım kırıktı. O ara kafamı söndürmeye çalıştım arkadaş geldi. 

Arkadaş çekti beni uzaklaştırdı baya, daha sonra ambulans geldi aldı götürdü bizi Batman merkez hastanesine oradan da Ankara’ya geldik. Bir kırık bizi kurtardı.” dedi. Gazi Akyüz “Komutanımızla beraber gidiyorduk. Bizim TİM komutanımız merkez karakolundaydı Eşi hamileydi, o yüzden merkez karakolundaydı, ona vekalet olarak gelmişti başka biri.” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim