Meteoroloj'den yapılan son değerlendirmelere göre, orta ve doğu Karadeniz kuvvetli sağanak yağışların etkisi altında olacak. Yapılan uyarılarda sağanak yağışların neden olabileceği sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği bildirildi.

Meteoroloj Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendrmelere göre; Ülkemizin genelinin parçalı ve az bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı kesimleri, Samsun, Ordu ve Tokat çevreleri ile Akdenz'in Toroslar mevkinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ordu çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor

Hava Durumu Bugün Nasıl Olacak? 19 Temmuz 2019

Türkiye'nin 81 ilinde merak edilen hava durumu bugün nasıl olacak sorusunun yanıtı haberimizde derlendi. Biz Sabah.com.tr ekibi olarak her gün olduğu gibi bu gün de sizler için bu sorunun yanıtını hazırladık.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü MGM tarafından 19 Temmuz hava durumunu son dakika olarak yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin genelinin parçalı ve az bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı kesimleri, Samsun, Ordu ve Tokat çevreleri ile Akdeniz'in Toroslar mevkiinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ordu çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor.

Kuvvetli Yağışlar Etkisini Gösterecek

Yağışların; Ordu çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, dolu, yıldırım, ulaşımda aksamalar v.b.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
 
Editör: TE Bilisim