Şalpazarı Belediye Başkanı Refik KURUKIZ’ın da bizzat katıldığı program AK Parti ve MHP’nin ortak referandum çalışması mahiyetindeydi. Ana muhalefet partisinin “tek adamlık gelecek” iddialarına da sert çıkan CORA şunları söyledi: “Referandum sathı mahalline girmiş bulunuyoruz. Teşkilatımızın seçim koordinasyon merkezinin hazırlamış olduğu program ve takvim çerçevesinde İlçe ilçe, mahalle mahalle şehrimizin sokaklarını arşınlıyoruz. 

Anayasa değişikliği paketinin neler getireceğini ulaşabildiğimiz herkese anlatmaya çalışıyoruz. Bıkmadan, yorulmadan aklında soru işareti olan herkesle görüşüp kendilerini ikna etmeye çalışıyoruz. Bizi dinledikten sonra kuşkularını gideren birçok insan var. Ben böyle duymamıştım dedikleri çok konu oluyor. Şüphesiz bunda ana muhalefet partisinin yalan yanlış materyallerle halkımızı kandırma çabasının payı var. 

Bu yalanlardan biri de tek adamlık yalanıdır. 15 yılda girdiği her seçimi ezici üstünlükle kazanan bir lider var. 11 seçim kazanmış bir lidere tek adam diyebilir misiniz? Bu ne kadar doğru ve tutarlı olur? Liderimiz ve Kurucu Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında Tek Millet var. Milleti yanına alan ve girdiği her seçimi büyük bir zaferle kazanan Sayın Cmhurbaşkanımız’a Tek Adamlığı yakıştırmak her şeyden evvel her daim yanında bulunan milletimize hakarettir. Tek Adamlıktan değil Tek Devlet Tek Millet Tek Vatan ve Tek Bayraktan yanayız.”
 

Editör: TE Bilisim