Bugün Hatay’a Adana üzerinden gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay’ın ilçelerini tek tek ziyaret etti. Belen’e seçim otobüsü ile gelen Bakan Soylu, Belen Belediye binasının önünde toplanan halka hitap etti. "16 Nisan’da sandıkları patlatmaya hazır mısınız" diye soran Bakan Soylu’ya Belenlilerin hep bir ağızdan cevabı "Evet" oldu. 

Belen'de gösterilen coşkuya hayran kalan Soylu, “Size bir şey söyleyeceğim. Bunu hiçbir yerde söylemedim. Ama burada söylüyorum. Ben Trabzon Milletvekiliyim. 16 Nisan’da ilk kez Belen’in seçim sonucunu takip edeceğim ve Belen'le beraber tüm dünyaya meydan okuyacağız” dedi.

Hükümetin terörle mücadelesindeki başarısını dile getiren Bakan Soylu, "Terör örgütü PKK ile her yerde mücadele ediyoruz, girilmedik yer bırakmadık. Teröristler, sıçan gibi kaçıyor" ifadelerini kullandı.

Hatay milletvekilleri Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, Mehmet Öntürk, eski Dönem Milletvekili Mehmet Soydan, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İlçe Başkanı Nihat Dağlı ile birlikte seçim otobüsünün üzerinde Belenlileri selamlayan ve ülke gündemi konularında açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla uğurlandı.
Programın bitiminde Bakan Soylu ve eşi halka çeşitli hediyeler dağıttı. Yoğun kalabalık nedeniyle kapanan Belen Geçidi trafiği bakanın programının sona ermesiyle yeniden açıldı.
 

Editör: TE Bilisim