Tunceli Valiliğince düzenlenen bayramlaşma törenine, Vali Tuncay SONEL, Jandarma Bölge Komutanı Tuğg. Vedat ÇOLAK, Vali Yardımcıları Selçuk YOSUNKAYA, Akın ZOR, İl Emniyet Müdürü Doğu ATEŞ, İl Jandarma Komutanı Alb. Sinan ŞEN, Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı

Tuncelimiz Artık Huzur Şehri

Vali Tuncay SONEL yaptığı açıklamada Ovacık İlçesi kırsalında yaşanan ve bir askerimizin Şehit olduğu, bir askerimizin de yaralandığı çatışma nedeniyle Ramazan Bayramının biraz buruk geçtiğini belirtti ve konuşmasının devamında  "Tunceli'de son birkaç yıldır  kahraman güvenlik güçlerimizin terörle mücadelede başarılı sonuçlar almasıyla, Tuncelimiz huzur şehri oldu. Terörist sayısı 600'lerden 70'lere düştü. Biz kararlıyız. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın ve İçişleri Bakanımızın destekleri ile kahraman güvenlik güçlerimizle birlikte son bir terörist kalmayıncaya kadar bu mücadelemizi devam ettireceğiz. Milletimizi Allah'ın izniyle terör illetinden kurtaracağız. Ben bu vesileyle burukta olsa mübarek Ramazan Bayramımız hayırlara vesile olsun diyoruz." dedi.

Bölgede operasyonların aralıksız devam ettiğini vurgulayan Vali Tuncay SONEL, "Rabbim birliğimize, beraberliğimize, dirliğimize göz diken içteki ve dıştaki hainlere fırsat vermesin. Kahraman güvenlik güçlerimizin şu an teröristlerle olan mücadelesi son sürat, hiç ara vermeden devam ediyor. Rabbim kahraman güvenlik güçlerimizin ayaklarına taş değdirmesin, yardımcısı olsun." dedi.

Programda, Ovacık kırsalında dün yaşanan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Eren Yücel için Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Programın ardından TOKİ Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini, Yaşlı Yaşam Evini, Bedri Es Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyaret eden Vali  SONEL, buradaki yaşlılarımızla sohbet edip Ramazan Bayramlarını kutladı.

Bayram programı ziyaretleri kapsamında, Tunceli Devlet Hastanesine giden Vali Tuncay SONEL, burada tedavi gören hastaların ve hasta yakınlarının  Ramazan Bayramlarını kutlayarak hastalarımıza acil şifalar diledi.

Hastane ziyareti ardından, Özel Harekât Şube Müdürlüğünü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali SONEL, Emniyet ve Jandarma personelimizin Ramazan Bayramlarını kutladı.
 
Editör: TE Bilisim