Milli araya kadar ortaya konan oyun ve alınan sonuçları içimize sindiremesek te yeni bir takım kuruldu alışma süreci var diyerek anlamaya ve anlayış göstermeye çalıştık. Milli arada takım toparlanır Trabzonspor’a yakışır oyun ve sonuçlar alır diye umutla bekledik.

Trabzonspor’un dün akşam oynanan Başakşehir maçındaki görüntüsü çok utanç vericiydi. Böylesine ruhsuz, böylesine vurdumduymaz, böylesine karaktersiz bir oyun sergileyerek bu taraftara yaşattığınız zulüm için sizi Allah’a havale ediyorum. Biz sizi seyrederken çok ama çok utandık, oyuncular ve hoca olarak sizler ne hissediyorsunuz çok merak ediyorum.

Maçtan sonra Eddie Newton’ın açıklamaları bu yıl transfer edilenlerin yetersizliğini belgeler nitelikteydi. Hocanın açıklamalarına göre geçen yıl takımı sırtlayan oyunculardan 4 tanesinin eksikliği bu sonucun ortaya çıkmasına sebep olmuş. Hadi yaaa… Kardeşim biz sonuçtan önce oyunu değerlendiriyoruz, Başakşehirin oyununa sahada nasıl bir reaksiyon verildi bunu irdeliyoruz, yoksa takım yenilir puan kaybeder bunlar futbolun doğasında var, ama sahada bırakım mücadele etmeyi, yürümekten aciz bir oyuncu topluluğu var. Bunun için neler söyleyebilirsiniz biz bunu bekliyoruz.

Bu kadar transfer yapıp, rüştünü ispat eden yerli oyuncuların önünü kesip, sonra da olmuyor kardeşim, geçen yılki oyuncular olmazsa bu iş yürümez diyerek mazeret üretemezsiniz. Trabzonspor’un büyüklüğü böyle mazeretleri kaldıramaz, futbol denen oyunu Trabzonspor taraftarı en az sizin kadar iyi bilir, dolayısı ile bu taraftara sahada yaşanan rezaleti anlatamazsınız.

Sayın Ahmet Ağaoğlu bu yıl şampiyonluğun en büyük adayı Trabzonspor diyerek bir idia ortaya koydu, bu doğru bir açıklama, Trabzonspor başkanı tabi ki iddialı olmalı, ama ilk 5 haftada gördüklerimiz başkanı yalanlar nitelikte. Hangi hoca ve hangi oyuncular başkanı böyle bir iddianın içine itmiştir doğrusu merak ediyorum. Söylemler ve eylemler çelişince kafamızda karışıyor. Eğer iddian şampiyonluksa neden Sörloht’u sattınız, paraya ihtiyaç var ondan sattık diyecekseniz neden bu kadar işe yaranmaz oyuncuyu aldınız. Sizi bu hataya sürükleyenler kimler.

Birileri çıkıp bu oyunculara ve bu hocaya Trabzonspor’un büyüklüğünü, misyonunu anlatmazsa işler gerçekten kötü. Bu takım bu hali ile küme düşmemeye oynar, onun dışındaki tüm senaryolar hayalcilikten öteye gitmez. Kaybedilen sadece şampiyonluk olmaz, tüm camia umudunu da kaybeder…..