Burak Yılmaz, bordo-mavili taraftarlara video ile seslendi.

Trabzonspor’un Çin’in Bejing takımından transfer ettiği eski golcüsü Burak Yılmaz, bordo-mavili taraftarlara video ile seslendi. 

Trabzonspor’un resmi twitter hesabından yayınlanan videoda, Burak, “Sevgili Trabzonsporlular. Bugün kulübümüzün 50. Yıl dönümü. Trabzonspor’umuz 50 yaşında. Çok mutluyum, çok gururluyum, çok heyecanlıyım. 50. Yılımızda üstümüze düşen görevi fazlasıyla yapıp bugün itibariyle tekrar Trabzonsporluyum. Allah’ıma şükrediyorum, çok mutluyum. Hem ülkeme dönüyorum hem de Trabzonspor formasına geri dönüyorum” dedi. 
 
Çok heyecanlı olduğunu belirten Burak, “Çok heyecanlıyım. Sizlerle birlikte yeniden bu forma altında tekrardan bir şampiyonluk daha yaşamak istiyorum. Bu hedefle, bu düşünceyle bu arzuyla oraya geliyorum. Sizlerde lütfen 50. Yılımızda taraftar olarak hem maddi hem manevi desteklerinizi bizlerden esirgemeyen. Gerek forma satışı gerek kombine satışı ile bizlerin yanında olun. 

Zaten her zaman desteğinizi bize hissettirdiniz. Bu sene bizim için ayrı bir sene, bu sene bizim için önemli bir sene lütfen bizleri bırakmayan. Bizlerde sizleri mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız yakında görüşmek üzere...” diye konuştu.  Bu video Trabzonsporlu taraftarlardan büyük beğeni topladı...