Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Çukurçayır Mahallesi Yedi Kaldırım Caddesi’nde uzun yıllardır süren yol sorununu çözdü. Çukurçayır Mahallesi Muhtarı Hüseyin Erkut, yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduğunu belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür etti.
 
 Ortahisar ilçesi Çukurçayır Mahallesi’nde bulunan 25 metre genişliğinde 400 metre uzunluğundaki Yedi Kaldırım Caddesi’ne Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından önce yağmur suyu hattı döşendi. Ekipler daha sonra 700 metrekare parke çalışması, 35 metre perde beton, 20 metre korkuluk çalışması yaparken, 400 metre asfalt serimi gerçekleştirdi.

 
MUHTARDAN BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Çukurçayır Mahallesi Muhtarı Hüseyin Erkut, “Çukurçayır’da altyapı konusunda ciddi eksiklerimiz bulunuyordu. Murat Başkanımız göreve geldiği ilk günden itibaren bize çok destek oldu, olmaya da devam ediyor. Yedi Kaldırım Caddesi’nin yıllardır yapılması bekleniyordu. Allah’ın izniyle altyapısını yaptık, asfaltını döktük.

Yine bir üst caddede altyapı çalışması sürüyor, asfaltı dökülecek. Şu anki yönetimin en güzel özelliği altyapıyı yapmadan üst yapıyı istesek de yapmıyor. Özkaymaklı bölgesi de yıllardan beri kanayan bir yaraydı. Oranın da altyapısı yapıldı, asfaltı döküldü. Çok güzel bir hale geldi. Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Tüm bu hizmetler için Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na kendim ve mahallem adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.