Bir şehir düşünün ki 7’den 70’e herkes spor ile yatıp, spor ile kalkıyor. Bu şehrin adı Trabzon. Derler ya “Bize Her Yer Trabzon” diye…

Sevgimin temelinde her ferdinin kadını ve erkeği ile, cesur, mert, çalışkan, vefalı ve vatansever olması yatıyor. Trabzon, Eren Bülbül’ün şehridir.

Şehitler ve gazileri ile Türklüğün, İslam’ın en sağlam kalelerindendir. Şehzadeler ve padişahların memleketidir.

Trabzon’u sevmek için o kadar nedenlerim var ki say say bitmez. İlk meslek heyecanım, ilk göz ağrım 14 yıl gazetecilik yaptığım bu şehirdedir. Çocuklarımın annesi, 28 yıllık yol arkadaşım sevgili eşim Meliha bile bu şehrin armağanıdır bana…

Çocukluğumun şampiyonu Trabzonspor idi. Rizespor taraftarı idik, ancak hepimiz Trabzonspor’u tutardık. Hangi takımı tutarsa tutsun, herkesin ikinci takımı Trabzonspor’du. Anadolu’ya şampiyonluk getiren takımdı.
Trabzonspor, Trabzon dışında bu ülkenin her yerinde bu denli sevilmeyi kuşkusuz ki sonuna kadar hak ediyor. Çünkü spora düşkün, futbolla yatıp kalkan, 7’den 70’e kadın, erkek, çocuk herkesin fanatik taraftar olduğu tek şehir vardır bu ülkede. O da Trabzon.

Trabzonspor’un başarısı sevginin azmin, emeğin, bağlılığın, adanmışlığın cisimleşmiş halidir. Trabzon, her ne kadar hep futbol ile gündeme gelse de başkada güzel işler de yapılıyor. Bugün size Trabzon’daki özel bir hastaneden söz edeceğim..


Ahmet Kutsi Tecer'in "Orada Bir Köy Var Uzakta" şiirinde olduğu gibi "Trabzon ‘da bir hastane var.  O Hastane Trabzon- Akçaabat’ta “Özel 7M hastanesi”
7 iklim, 7 bölgede mutluluk hedefiyle çıkmış olduğu bu yolda geleceğin sağlık standartların  oluşturulmasına katkı sağlamak, deneyimli, alanında uzman kadrosu, hastamemnuniyeti odaklı ve farklı yaratan hizmet anlayışı ile sağlık sektörüne yön veriyor.

2020 yılında hizmet veren hastane aşarı ve hizmet kalitesi ile Ankara’dan yakından izleniyor.

Opr.Dr.AyhanÇağılcı..Bu güzel hastanenin Yönetim kurulu başkanı ve başhekimİ. Üç ameliyathane, 10 erişkin yoğun bakım ünitesi, 17 yeni doğan yoğun bakım ünitesi, tüp bebek merkezi ve toplam 75 yataklı hastane 7/24 saat hizmet vermektedir.

Yönetim ve doktor kadrosunun hem branşlarında hem de halka yönelik hizmetlerdeki koordinasyonları süper. Doktorların ve tüm ekibinin özverileri olağanüstü. Bu sağlık ordusu için ne yazsak az gelir.

Yönetim kurulu başkanı ve başhekim Ayhan Bey’in, dirayeti, ciddiyeti, hastalarla olan diyaloğu, dostluğu; her türlü takdirin üzerinde kalacak kadar itibarlı ve örnek teşkil edecek düzeyde başarılı. 7/24 saat görevinin başında
Hastane, etik ilkeler çerçevesinde, hasta haklarına saygılı, hasta ve çalışan güvenliğini önemseyen, tedavi edici uygulamalar yanında koruyucu sağlık çalışmalarını da kapsayan yüksek kalitede nitelikli sağlık hizmetini bütüncül kalite anlayışı içerisinde hizmet sunuyor. Hasta ve çalışan memnuniyetini temel ilke edinerek hastaların tüm sağlık gereksinimlerini karşılayan ve uluslararası standartlara uygun sağlık hizmeti sunan bir sağlık kuruluşunu görmekten mutlu olduk. Gurur duyduk.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya duyurulur. Bu hastane ödülü çoktan hak etti. Hastane yönetimini kutluyor, başarı dileklerimle tüm çalışanlarına sağlıklar  diliyorum…