Evet! Bu itiraf geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendi ağzından gelmişti...

Herkes bunu alelâde bir söz olarak gördü. Amma ve lâkin anlamak isteyene içinde çokça mesaj barındırıyordu aslında...

Nacizane bizim işimiz görünmeyeni görmek ve halkın gözünü açmaktır. Zira bütün uyuyanları uyandırmaya bir uyanık yeter (Siyahi Afro Amerikalı müslüman lider Malcolm X)...

Bir anda nasıl oldu da dünyanın en kötü adamı oluverdi Süleyman Soylu? Veya açık ve seçik olarak:

Pardon da bütün olup bitenler, yaşanan malûm süreç, bilgiler, belgeler; sizin bilginiz ve kontrolünüz dışında mı cereyan etti de bütün partiyi Süleyman Soylu'ya bırakıyorsunuz???

Çok özür dileriz teşbihte hata olmaz ama bütün hataları Abzorbe etme mercii midir Süleyman Soylu ismi?

Veya başka bir deyişle; Ak Parti'nin bütün olumsuzluklarını ve yanlış hamlelerini savuşturarak, Ak Parti'yi dışarıdan gelecek bütün hasarlara karşı koruma görevi olan bir "PARATONER" mi koskoca içişleri bakanı??

Toplumda ki herkes püripak ve günahsız da Süleyman Soylu "GÜNAH KEÇİSİ öyle mi??

Bütün olanlar, konuşulanlar, plânlar ve programlar sizin yanınızda olmadı mı? Sadece Süleyman Soylu'ya mı verildi bu özel brifing??

Yav Sedat Peker denilen adam Ak Parti adına miting yapmış, çevresini ve himayesini Ak Parti çatısı altında toplamış, menfaati ağır basınca da olmayan duruşunu bozup, 40 yıllık ülkücülükten 1 anda Ak Partililiğe devşirmiştir..

Adama sormazlar mı "40 YILLIK KÂNİ, OLUR MU YANİ"??

İkinci olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında, kürsüden "Kim demiş Süleyman Soylu yalnızdır" demekle aslında ne demek istediğini açıklayalım nacizane...!

Devlet Bey açık açık ve net bir şekilde Ak Parti'ye şu mesajı vermiştir..

"Eyyy Ak Partililer. Cumhur İttifakı'na katılmadan önce MHP'nin oyu anketlerde minimum %13-14 civarında idi...

Devlet Bahçeli olarak Ben; tabanımın bütün itirazına, olmazına, bu birliktelik bize zarar verir çağrılarına, çoğu Mhp'linin ve beyin takımımın şerhine rağmen; 15 Temmuz gibi hassas bir süreci yaşadıktan sonra; devletin bekasını ve menfaatini herşeyin üzerinde tutarak bu ittifakı yaptım ve oylarım şu anda % 8-9'lara kadar geriledi...

Bütün bu olumsuzluklara, İyi Parti'ye kaçan oylara ve bunu tabanıma bir türlü izah edememe ve kabul ettirememe rağmen; devletin akıbeti için herşeyi göze aldım, sineye çektim, kabul ettim ve idare ettim...

Peki Ak Parti olarak Sen; terörü bitirme kararlılığı göstermiş yiğit bir vatan evlâdından bu kadar çabuk mu vazgeçiyorsun??

Ben neleri idare ediyorum da Sen bir Süleyman Soylu'yu mu idare edemiyorsun?

Bir Süleyman Soylu'ya mı sahip çıkamıyorsun...??

Şunu da dedi Bahçeli:

Partide herkes Polyanna, herkes günahsız, herkes masum ve hiçkimse parti kurulurken ki o 4 eğilimden milim dahi sapmamış ve kuruluş amacınızda altını basa basa bitireceğinizi söylediğiniz "Yoksullukla, yolsuzlukla ve adaletsizlikle sonuna kadar mücadele edeceğinize" dair yeminlerinizi hiç terk etmediniz, parti il yönetiminde bulunanlardan ihale takibi, para ile iş tutma, adaletsizlik, liyakatsizlik ve hiçbir yanlışa bulaşan yok ve bütün bunların müsebbibi Süleyman Soylu öyle mi!!"

Tam da bunu demek istedi Devlet Bey

NET...

Kusura bakmayın da "YAVAŞŞ" derler adama...!

Süleyman Soylu'nun tarlasında gözü olanlar önce kendi evlerinin önünü temizlesinler...!!!

Gayet NET...

Selâm ve muhabbetle sevgiler&saygılar