Trabzonspor ve Bordo Mavi Gönüllüler Derneği'nin “81 ilde Trabzon ve Trabzonspor Sevdalısı 81 özel öğrencilerimizle buluşuyoruz” isimli sosyal sorumluluk projesi devam ediyor. 

Proje kapsamında Mersin ili Akdeniz Çay Mahallesi’nde yaşayan 8. sınıf öğrencisi Berfin Geldi'ye taraftar sertifikası ile hediyeleri verildi. Mersin'de yaşayan Bordo-Mavi gönüllülerden Cem Atik ve Fatih Yakkan, Berfin Geldi ve ailesini ziyaret ederek büyük bir sosyal sorumluluk ve dayanışma örneği sergilediler. Berfin Geldi’nin ziyaret ve hediyelerin yanı sıra Trabzonspor Kulübü ile Bordo Mavi Gönüllüler Derneği’nin gösterdiği bu duyarlılıktan, kendisine verilen hediyelerden çok duygulandığı ve mutlu olduğu gözlendi.

Genç Trabzonspor taraftarı Berfin Geldi, heyecanını, duygularını ailesi, ziyaretine Cem Atik ve Fatih Yakkan ile paylaştı. Berfin Geldi, Mersin'de maçı olması durumunda Trabzonspor'un bir maçına gidebilmeyi çok istediğini söyledi. Bordo-Mavi gönüllüsü Fatih Yakkan ve Cem Atik, “Böyle bir sosyal projede yer almaktan büyük gurur ve mutluluk duyduk. Mersin'de birer Bordo-Mavi gönüllüsü olarak biz her zaman Berfin'in yanında olacağız. Trabzonspor yönetimine ve dernek yöneticilerine şükranlarımızı sunarız” ifadelerini kullandı. Hem Berfin ve ailesinin hem de Bordo-Mavi gönüllüsü Cem ve Fatih'in coşkuyla söylediği "Bize Her Yer Trabzon" sloganı da mahallede büyük coşku yarattı.