İstanbul’da yaşanan ve ardından dram üstüne dram çıkan intihar olayının şoku sürüyor. Trabzon’da İdmanocağı ile efsaneleşen ve Trabzonspor’da önce yönetim kurulu üyeliği sonrasında ise Genel sekreterlik görevlerinde bulunan 65 yaşındaki Bülent Akyazıcı’nın İstanbul’da intihar ederek yaşamına son vermesinin şaşkınlığı sürüyor.

KABUS 2001’DE BAŞLADI

Akyazıcı ailesinin kabusu 2001’de başladı. Her şey çok güzel giderken 21 yaşında evlilik çağındaki kızları Merve sahilde arkadaşları ile birlikte trafik kazası yaptı. O kazada arkadaşı ile birlikte can verdi. Anne Ayşen Akyazıcı ise bu kazayı ve vefatı bir türlü kabullenemedi. 

KANSERE YAKALANDI

Ayşen Akyazıcı kanser rahatsızlığına yakalandı, sonra tedavilerine başlandı. Ancak bu tedaviler sonuç vermedi ve 16 Aralık 2011 yılında yaşama veda etti. Trabzon’da özel Candan kolejini kuran ve ardından Fatih Eğitim Fakültesini bitiren Ayşen Akyazıcı bir ara Kanuni vakfının başkanlığını da yapmıştı.

BÜYÜK ACILAR YAŞADI

Akyazıcı büyük acılar yaşadı, önce kızını sonra eşini kaybetti. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır dedi ve Trabzon’dan ayrıldı. Ancak dostları ile hiçbir zaman ilişkisini kesmedi. Hatta 4 ayrı Watsap grubu kurdu ve her sabah her birine Günaydın yazdı ve İstanbul Göktürk’ün ve Çanakkale Bozcaada’nın fotoğraflarını gönderdi. 3 yıl önce de mutluluğu arayan bir adım daha attı.  Her şey güzel gidiyordu. Ne oldu ise önceki gün Cuma günü öğleyin saat 14 ile 17 arasında oldu. Ve evde yalnız kaldı kapıyı kapadı ve silahla başına tek el ateş ederek intihar etti ve yaşamına son verdi. Akyazıcı’nın cenazesi dün akşam uçakla 19.30’da Trabzon’a getirildi ve bugün de İskenderpaşa camininden son yolculuğuna uğurlanacak. Dün ANAP grubundaki dostları, 2001, 2011 ve 2021 yıllarına dikkat çekiyor ve ‘Talihsiz yıllar arkadaşımızı, eşini ve kızını bizden aldı’ yorumunu yaptılar.
 

Editör: TE Bilisim