Şalpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Şalpazarı Belediyesi eski Başkanı Mehmet Muhcu, AK Parti İl ve İlçe Yöneticileri, Belediye Meclisi Üyeleriyle, bazı Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar da katıldı.

“AK PARTİ DEĞİL, TÜRKİYE KAZANACAK”

Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, bugüne kadar yapılan hizmetleri anlatarak, kendilerine her konuda destek veren Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'na teşekkür etti.

Son olarak kürsüye gelen AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu da yaptığı konuşmada, "2023 bizim miladımız. 2023'te yalnızca AK Parti değil, Türkiye kazanacak.  2023 bizi 100 yıl ileriye götürecek. 2023'ten sonra, çağ atlayan, dünyaya meydan okuyan bir Türkiye Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yoluna devam edecek. İnşallah Şalpazarı'nda sancağımızı, Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin bayrağını yere düşürmeyeceksiniz ve biz yolumuza devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu daha sonra Simenli Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda kadınlarla bir araya geldi. Dönüşte Sütpınar Mahallesi'nde Şehit J. Astb. Çvş. Erdoğan Komut'un kabrini ziyaret etti.

KURUKIZ’A ZİYARET

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, İlçe Başkanı Zeki Çabuk ve partililerle birlikte İlçe Merkezine dönüşte Belediye Başkanı Refik Kurukız'ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Refik Kurukız, Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'na Şalpazarı'ndaki hizmetlerini slayt sunumuyla anlattı. Milletvekili Bahar Ayvazoğlu BaşkanKurukız'a hizmetleri için teşekkür etti. Belediye Başkanı Refik Kurukız, Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'na içinde hizmet taleplerinin yazılı olduğu bir not bulunan yöresel Ağasar Çantası ve Ağasar Balı hediye etti. AK Parti Milletvekili Bahar Ayvazoğlu son olarak Belediye binasının en üst katında bulunan Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Karaçoban'dan faaliyetleriyle ilgili bilgiler aldı.

Turgay İKİNCİ

Editör: TE Bilisim