MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım'ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, MHP MKYK Üyesi ve  eski Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Ömer Topaloğlu, Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Ertuğrul Bayrak, MHP KAÇEP Trabzon İl Başkanı Gülen Demir, MHP İl Başkan Yardımcıları Osman Memiş, Kadir Aydın, eski İl Başkan Yardımcıları Adnan Ertem, Musa Başar, MHP Belediye Meclis Üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Kamu-Sen İl Başkanı Coşkun Dilber, Türk Diyanet Vakıf -Sen Genel Başkan Yardımcısı Arif Gürsoy, TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Şerif İşler, Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkan Yardımcısı Ömer Altıntaş, MHP il ve ilçe teşkilatları, ülkü ocakları yöneticileri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. 

“İNANÇLIYIZ, KARARLIYIZ”

Toplantıda açıklamalarda bulunan İl Başkanı Tarım, davete katılan bütün misafirlere teşekkür etti. Tarım, konuşmasında “Kıymetli  dava arkadaşlarım Milliyetçi Hareket Partisi bu millete hizmet etme sevdasını gerçekleştirmektedir. İnançlıyız, kararlıyız.  Bu inançla 2023 yılı seçimlerine hazırlanıyoruz. Bir kısım arkadaşlarımız şu veya bu sebeple küsüp ailemizi terk etmişlerdir. Bunlar hala içinde bulundukları durumdan muzdariptirler bunu biliyoruz. Onların üzüntülerini anlıyoruz. Onları tekrar aile ocağına davet ediyoruz. Davamıza ve partimizi hakret edenler bu davetin dışındadırlar. Arkasında durduğumuz bize yiğitiliği, adamlığı ve karakterli duruşu öğretmiştir. Kendisine layık olmaya çalışmaktan başka bir derdimiz yoktur.” şeklinde konuştu.  Başkan Tarım, konuşmasını herkesin Kadir Gecesini kutlayarak tamamladı.  

“CUMHUR İTTİFAKI’NIN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, davet için teşekkür ederek, “MHP İl Başkanlığımızın tertip ettiği, teşkilat mensuplarının katıldığı iftar programına iştirak ettik. Cumhur ittifakının birleştirici gücüyle aynı sofraları paylaştık. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin, birliğimizi ve dirliğimizi muhafaza eylesin.”  İfadelerini kullandı. 
 

Editör: TE Bilisim