Daha önce suç duyurusunda bulunana Ulukan Petrol AŞ ortaklarından Gürkan Malkoç konuyla ilgili şunları söyledi” 2012 yılından beri ortağı olduğum Ulukan Petrol AŞ ortağım Onur Erhan Ulusoy tarafında hortumlanarak ortaklığımız bulunmayan Ulusoy Çay ve Ulusoy Un şirketine para aktarılıyor. 

Büyük paraların aktarıldığı son dönemlerde vergi borcu ve SGK borçları da artıyor. Son olarak bildiğim Sürmene Mal müdürlüğüne 115 bin tl vergi borcu ve  Ulukan petrol AŞ Sürmene ve Manavgat şubesinin SGK borcu 300 bin tl yi aştı. Bir kuruş borç ödenmiyor fakat buna karşı borçlanmaya devam ediyorum. Bu durumda aklıma gelen tek şey Ortağı olduğum şirket üzerinden vergisin ödenmeyen Kara para oluşturulup aklandı. Burada büyük bir suç var bu işlene suç için savcılığa şikayette bulundum takipsizlik kararı geldi. 

Ortağı 0lduğum Ulukan Petrol AŞ den 22 milyon hortumlanmış vergi borçları ve SGK borçları duruyor bu suç değil mi? 22 milyon nerede soruyorum Panama da mı? İsviçre de mi? Devletime güvenim sonsuzdur ben ortağı olduğum Ulukan Petrol AŞ  ‘nin incelenmelisini istiyorum ve buradan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a,İçişler Bakanı Sayın Süleyman Soylu’ya, Adalet bakanı Sayın Abdul Hamit Gül’e ,Baş denetçi Sayın  Şeref Malkoç’a sesleniyorum gereğini yapmalarını istiyorum.

Cemal SANCAK

Editör: TE Bilisim