Dernek, Of’ta 28 Şubat İlkokulunda Ali Kayra Kurt Özel Eğitim Sınıfını açarak burada bulunan öğrencilerin daha konforlu, daha etkili eğitim almalarını sağlayacaklar. Kısa süre önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iletişime geçen Uluslararası İyiliğe Uçanlar İnsani Yardım Derneği sınıfı tamamlayarak öğrencilerin hizmetine hazır hale getirdi.28 Şubat İlkokulu Ali Kayra Kurt Özel Eğitim Sınıfı için mini bir açılış töreni düzenlendi. Açılış töreninde ilk olarak Uluslararası İyiliğe Uçanlar İnsani Yardım Derneği Başkanı Sinem Güldal ve Dernek Koordinatörü Büşra Oğuz derneğin kuruluş amaç ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.

ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPILIYOR

Dernek yöneticilerinin konuşmasının ardında İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu kürsüye gelerek; Of’taki özel eğitim faliyetlerini, özel eğitim hizmetlerini, eğitim alan öğrenci sayılarına ilişkin istatistiki bilgiler verdi. Müdür Kabahasanoğlu ayrıca; İyiliğe Uçanlar İnsani Yardım Derneğine ilçelerine yapmış olduğu sınıf için teşekkür ederek, devletin en ücra köşedeki bir çocuğun bile zayi olmasına izin vermediğini bu amaçla bir kişi de olsa onu evinden sabah alıp eğitim gördükten sonra tekrar evine bırakacak kadar hizmeti onların ayağına getirerek sosyal devlet anlayışında çok güzel hizmetler yaptığını belirtti. 

KAYMAKAM ÇİÇEK BAŞARI DİLEDİ

Kaymakam Hayrettin Çiçek de konuşmasında özel eğitimin önemine değinerek bu özel çocukların hassasiyetlerini bilerek onlara sabırla, anlayışla yapılacak eğitimle onların daha mutlu, kendilerini gerçekleştirmiş, toplum tarafından kabul edilen önemli bireyler olmaları sağlanıyor. Of’ta özel eğitime muhtaç öğrencilerin almış kaliteli olduğu eğitime okul ziyaretlerinde şahit olduğunu belirten Kaymakam Çiçek dernek yetkililierine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından sınıfın açışlış kurdelesi. Of Kaymakam Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkan Vekili Oktay Ulusoy Dernek Başkanı Sinem Güldal’a hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketi taktim etti. Programa Of Kaymakam Hayrettin Çiçek, Kaymakam Adayı Erkan Şahin, Of Belediye Başkan Vekili Oktay Ulusoy,Of  İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, 28 Şubat İlkokulu Müdürü Abdullah Hacıömeroğlu,Uluslararası İyiliğe Uçanlar İnsani Yardım Derneği  Başkanı Sinem Güldal Koordinatörü Büşra Oğuz, RAM Müdürü Vahdettin Özdağcı katıldı.

Adnan RAMOĞLU

Editör: TE Bilisim