İŞKUR'da en büyük ilgiyi KPSS'siz ilanlar ile ilkokul mezunu işçi alımları görüyor. Belediye işçiliği için de talep çok büyük oluyor. İŞKUR, KPSS şartsız belediye işçisi alım ilanlarını yayınladı. Bağlı kurumlar dahil olmak üzere, belediye bünyesinde çalışmak istiyorsanız, güncel iş ilanlarını takip edebilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz. 

Belediyelerde CV bankası için hesap açabilir ve CV'nizi belediye ile paylaşarak genel bir başvuru yapabilirsiniz. Böylece, aranan kriterlere uygun olmanız durumunda, belediye sizinle iletişime geçebilir ve iş sahibi olabilirsiniz. Peki, İŞKUR ile işçi alan belediyeler hangileri?

Trabzon'da o devlet kurumu da 8 personel alacak Merkezi Trabzon’da olan, Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize illerinde de faaliyet gösteren Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı bünyesinde görevlendirilmek üzere 8 personel alacak. Personel ilanı için başvurular 10 Şubat - 21 Şubat 2020 tarihleri arasında internetten yapılacak. 

Trabzon’da Büyükşehir Belediyesinin ardından, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı da personel alımına gidiyor. Personel alımı ile ilgili dün ilan veren Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı 6 Uzman, 1 Hukuk Müşaviri ve 1’de iç denetçi alacağını açıkladı. 

Alınacak personellerden İç Denetçi ve Hukuk Müşavirinin  Ajans Merkezi olan Trabzon ilinde istihdam edileceği, Uzmanlar ise Ajans Sekreterliğinin uygun göreceği illerden birinde çalıştırılacağı kaydedildi. Bilindiği Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Trabzon’un yanı sıra Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu ve Rize İllerinde de faaliyet gösteriyor. 

Personel alımı için aday adaylarının başvurularını sinavbasvuru.sanayi.gov.tr internet adresinde bulunan Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Sınav Başvuru bağlantısından yapacağı kaydedildi. 

Belirlenecek adayların 28 Şubat 2020 tarihinde Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansının, Gazipaşa Mahallesi, Nemlioğlu Sokak’ta bulunan merkezinde ise sözlü sınava tabi tutulacakları kaydedildi. Sınav sonuçlarının ise DOK’nın resmi internet sitesi olan www.doka.org.tr adresinde açıklanacağı belirtildi. 


 
Editör: TE Bilisim