Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Arpacı ilk defa 42 yıl sonra Büyük Sanayi Sitesi'nin yollarında asfaltlama yapıldığına dikkat çekerek, "En büyük özelliğimiz de 42 yıl üzerine Sanayi Sitemize asfalt döktük. Başkanımız bizi bu tozdan ve pislikten kurtardı. Kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi. 

"Bizi tozdan kurtardı"

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'in göreve gelmesiyle birlikte Sanayi Sitesi'ne yapılan hizmetlerin tekrar başladığını belirten Arpacı, sözlerini şöyle sürdürdü: Başkanımızın belediye başkanlığını görevini üstlenmesiyle sanayi sitesi kaldığı yerden hizmetleri almaya devam ediyor. En büyük özelliğimiz de 42 yıl üzerine Sanayi Sitemize asfalt döktük. Bizi bu tozdan ve pislikten kurtarmış oldu. Kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Gerçekten de özlemle beklediğimiz bir olaydı. Bu hizmetlerinden dolayı Başkanımıza küçük bir hediye takdim edeceğiz. 

"Esnafımızın yanındayız"

Sanayi Sitesi'ne hizmet etmiş olmaktan onur duyduğunu belirten Başkan Genç, "Bende çok teşekkür ederim değerli başkanımıza ve yönetimine. Sanayiye hizmet etmiş olmak, buradan ekmeğini çıkaran 500'e yakın esnafımıza bir belediye başkanı olarak hizmet etmek bizim için onur verici. Daha önce çeşitli vesilelerle burayı ziyaret ettiğimizde Ayhan Bey ve Zeki Bey'in talepleri oluyordu. Ve yollarının bu durumda olması da zoruma gidiyordu. Yeni kurulan bir belediye olarak acil müdahale etmemiz gereken yerler oluyordu. 

Her zaman esnafın yanındayız ve yanında olmamız lazım. Bağkur, Demirkırlar, İpekyolu sanayi sitelerimizde de birçok hizmetler yaptık. Sanayi işi başlı başına ağır bir iş ve büyük bir emek gerektiriyor. Bir de çevre şartları daha ağır olunca esnafımız çok daha zorlu süreçler yaşıyordu. O nedenle bu tür hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Onların daha iyi koşullarda çalışması için gayret edeceğiz." diye konuştu.  
 
Editör: TE Bilisim