Başkan Koray Koçhan, “Daha önce iftar çadırları kuruluyor ve vatandaşlarımız iftarlarını bu sofralarda yapıyorlardı. Buralarda vatandaşlarımız ile bir araya geliyorduk. Covid-19 tedbirleri kapsamında iftar çadırlarının kurulamayışından dolayı ihtiyaçlı ailelerin evlerine iftarda sıcak yemek ulaştırıyoruz”  diye konuştu.

SICAK YEMEK GÖTÜRÜYORUZ

Yeni proje ile vatandaşların kapısına gittiklerini ifade eden Başkan Koçhan, “Ramazan ayı boyunca 421 aile toplamda 641 kişiye yemek pişirilecek. Görevli olan arkadaşlarımız evlerine yemeklerini ulaştıracak. Bizim amacımız bu malum süreçte hiçbir vatandaşımız iftarda yemeksiz kalmasın istiyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile her zaman vatandaşımızın yanında yer aldık. Yer almaya da devam edeceğiz” dedi. 

GÖNÜLLERİN BAŞKANI

Öte yandan Belediye Başkanı Koray Koçhan, Maçka Atasu Mahallesinde ikamet eden Osman Çolak’ın evine çat kapı ziyarette bulunarak, Çolak ile birlikte iftar yaptı. Ziyarette duygu dolu anlar yaşayan Osman Çolak, “Ben tek yaşıyorum burada. Bu yaşıma geldim, bu bir ilktir tabi anlayana. 85 yaşındayım. Böyle bir şey görmedim. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
 

Editör: TE Bilisim