Kuyruklara Son Verdik

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Trabzon’un Ortahisar ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne ziyarette bulunan Cora, 24 Haziran’daki seçimler için destek isteyerek, Ülkemiz hastanede rehin kalan hastaları, bulunmayan ilaçları ve köhne hastaneleri çoktan unuttu. Hastane ve eczane önlerindeki kuyruklara son verdik. Şimdi yeni atılımımız şehir hastaneleri projelerimizi devreye soktuk. Trabzon’da da beş yıldızlı otel konforunda bir şehir hastanesi yapacağız ve hemşehrilerimizin hizmetine sokacağız” diye konuştu.

O Tarihe Vurgu…

Cora sözlerini şöyle sürdürdü: Bu yatırımımız onay aldı ve Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak ihale süreci devam ediyor. Allah’ın izniyle Trabzonlular 24 Haziran’da hem Cumhurbaşkanımıza hem de AK Parti’ye  güçlü bir şekilde destek verecekler ve biz de şehrimizden aldığımız destekle  Ankara’da üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirip en kısa sürede Trabzon ile şehir hastanesini buluşturacağız”

Çukurçayır mahallesinde iftar programında mahalle sakinleriyle buluşan Cora, burada ise 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı. 
 
Editör: TE Bilisim