İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, beraberinde İYİ Parti  Artvin İl Başkanı Kemalettin Akgök, Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Özkan, İYİ Parti Yusufeli İlçe Başkanı Yusuf Akyürek ve İYİ Parti Artvin Merkez İlçe Başkanı Yusuf İnce'den oluşan heyet ile birlikte sel felaketinin yaşandığı bölgeyi ziyaret edip incelemelerde bulundu. 

Örs ve beraberindeki heyet vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve sel felaketi sonrası bölgede yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Üçü aynı aileden olmak üzere dört kişinin vefat ettiği felaket sonrası İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, felakette hayatını kaybeden Mustafa Sönmez, Müşerref Sönmez ve Salih Sönmez'in Demirkent Köyü'ndeki evlerini ziyaret ederek ailenin hayatta kalan kızı Fatmanur Sönmez'e ve aileye başsağlığı verdi. 

Burada bir açıklama yapan Dr. Hüseyin Örs; "Ne yazık ki acı bir felaket sonrası buraya geldik. Yusufeli ilçemizde selin tahribatı oldukça büyük. Acı bir tablo ile karşı karşıyayız. Can ve mal kayıpları var. Hayatını kaybeden 4 vatandaşımız var. Kendilerine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yusufelili vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 

Acının, felaketin siyaseti olmaz. Trabzon Milletvekili olarak yapmam gereken ne varsa, elimden geleni yapmaya hazırım. Burada arkadaşlar yoğun bir çalışma yürütüyor. Bundan sonra bölgemizde sel, heyelan vb. afetlerin yaşanmaması için felaket öncesi gereken tedbirler alınmalıdır." dedi.
Editör: TE Bilisim