TAKA Gazetesi Yayın Kurulu Üyelerini ziyaret eden Metin Alper, Yomra’da yaşanan cinayetle ilgili olarak zanlı Y.T’nin yakalandığını ve tutuklandığının bilgisini verdi.

Trabzon’da Asayişi bozacak olan hiçbir unsura fırsat vermeyeceklerini alan tanımayacaklarının altını çizen Alper, ‘Uyuşturcu ile mücadelemiz devam ediyor. Zaman, zaman kulağıma geliyor ‘Uyuşturucu Ortaokullara indi’ diye. Bu bir şehir efsanesi ve böyle bir durum sözkonusu değil. Onlarca operasyon yaptık ve içicilerden çok azı 18 yaşın altında. Satıcılara yönelik tüm birimlerimiz hareket halinde. Zehir satanlara fırsat yok’ ifadelerini kullandı.

Trafiğe Yeni Düzen

Trabzon’da kent trafiğinin yeniden kurgulandığını ve projelendirildiğini ifade eden Alper, ‘Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ve Komisyon olarak toplandık. Şoförler Odası başkanı Ömer hakan Usta ve ekibi de geldi. Trabzon’da minibüslerin yenilenmesi, tek çatı altında birleşmesi ve günlük gelirin bir havuzda biriktirilerek dağıtılması gündemde. Bunun üzerinde çalışma var. Eğer bu hayata geçerse büyük bir rahatlama olacaktır’ şeklinde konuştu. 
 
Editör: TE Bilisim