Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde millete hizmet davasının emin adımlarla devam edeceğini belirten Başkan Revi "19 yıl önce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde çıktığımız bu yolda bugüne kadar milletimize sayısız büyük hizmetler yaptık. Her türlü engellemelere rağmen hiçbir şekilde yolumuzdan dönmedik ve dönmeyeceğiz. Partimizin kuruluş yıldönümü kutlu olsun."dedi.

AK Parti'nin Türkiye'nin siyasi tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunun altını çizen Revi açıklamasını şöyle sürdürdü: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye makus talihini yenmiştir. Partimizin kurulduğu günden itibaren ülkemizde gerçekten aşama aşama büyük gelişmeler kaydedilmiş milletimizi sömüren şebekelerin hiçbirine fırsat verilmemiştir. Geldiğimiz bu günde ise Türkiye dünyada söz sahibi bir ülke olmuştur.   İnşallah gelişen savunma ve güvenlik teknolojimizle birlikte ülkemizi daha ileri seviyelere taşıyarak bağımsızlığımızı ekomonik olarak da taçlandıracağız." 

AK Parti'nin 19. kuruluş yıldönümünü kutlayan başkan Revi "Tüm engellemelere rağmen "Bu şarkı burada bitmez" diyerek çıktığımız bu yolda milletimiz bize büyük bir teveccüh gösterdi. Bizler de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bize verilen desteğe layık hizmetler yaptık. Türkiye'de olduğu gibi Trabzonumuz'da da yapılan hizmetler siyah ve beyaz fotoğraf gibi göz önünde durmaktadır. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde şehrimize ve ülkemize daha nice hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Bu şarkı inşallah aralıksız devam edecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği gibi; Tam 19 yıldır heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmeden "aşk ile çalışan yorulmaz" inancıyla aziz milletimize hizmet için koşturuyoruz. 19 yıldır olduğu gibi Allah ömür, milletimiz de destek verdiği sürece Türkiye’ye hizmet sancağını daha yukarılara taşımaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 

Editör: TE Bilisim