Toplantıya AK Parti Trabzon İl Teşkilat Başkanı Uğur Aydın, İl Seçim İşleri Başkanı Bayram Öztürk, İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Kadir Hatipoğlu, İl Seçim İşleri Başkan Yardımcıları Ömer Fahri Coşkun ve Zehra Ermiş, İl Kadın ve İl Gençlik Kolları Teşkilat ve Seçim İşleri Başkanlarıyla birlikte 18 İlçenin Teşkilat ve Seçim İşleri Başkanları katıldı. Toplantıda her iki birimin güncel durumu hakkında bilgilendirme yapılırken Teşkilat ve Seçim İşleri Faaliyetleri ele alındı. Toplantıda yapılan açıklamaların ardından soru cevap kısmına geçildi.

Toplantıda konuşma yapan İl Teşkilat Başkanı Aydın, “Yeni yılda başlayacak olan ilçe kongreleri ve delege seçimleri için hazırlıklarımız başladı. Bu doğrultuda istişarelerimiz, danışma meclisi toplantılarımız ve mahalle mahalle toplantılarımız önemlidir. Bu konuda iletişimli ve organize bir şekilde çalışmalarımıza devam edecek ve bu süreci alnımızın akıyla inşallah atlatacağız. Teşkilat olarak faaliyetlerimiz parçalar halinde bir bütünü oluşturmaktadır. Her birimizin attığı adım söylediği söz yine her birimizi ilgilendirmektedir. Şu anda gündemimiz kongreler ve delege seçimleridir, bayrak yarışında olduğumuzu unutmadan görevimizi en iyi şekilde yapacağız” dedi.

Toplantıda konuşma yapan İl Seçim İşleri Başkanı Öztürk ise “Teşkilatın tüm birimlerinin çalışmaları seçim işlerinde birleşir yani sandıkta bir araya gelir. Birim olarak önemli görevi icra ettiğimizin bilincindeyiz ve bu doğrultuda her an seçim olacak gibi hazırız. Partimizin tavandan tabana bütün birimlerinin yapmış olduğu çalışmaları ‘Seçim İşleri’ birimi olarak heba etmeye hakkımız yoktur. Muhalefet partileri seçim sonrası her zaman milleti suçlamıştır fakat biz AK Parti olarak alamadığımız oyları neden alamadığımızı sorgulayarak çalışmalarımızı bu doğrultuda yapmışızdır. Başarımızın sırrı da budur, seçimin ve senedin vadesi erken gelir bunu da unutmamalıyız” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilisim